Skyway : moderné, lacné a ekologické riešenie dopravy

Kto by nerád cestoval rýchlo a hlavne lacno! A k tomu ešte aj ekologicky. Riešením by mohol byť Skyway. Cestovanie vzduchom, zavesený ako na lanovke. Celý projekt je hotový, koncept je pripravený, a produkt je hotový. Už ho len kúpiť. Je vraj minimálne 10x lacnejší ako iný typ. Kúpiť ho chcú hlavne krajiny, tzv. tretieho sveta. Vidia v tom lacné riešenie pre svoju krajinu, zlepšenie cestovania pre svojich občanov? U nás sa vraj projekt Skyway stretáva s nevôľou. Je lacný? Nedá sa predražiť? Nedá sa na ňom zarobiť? Čo si myslíte vy? Uvidíme ako sa bude projekt Skyway vyvíjať na Slovensku. K dipozícii poskytujem videá, v ktorých sa dozviete o projekte Skyway viac. Názor si urobte sami…

 

Rozhovor so zástupcom vedenia SKYWAY CAPITAL (zdroj: Infovojna, 2018)

 

Prezentácia Skyway technologies Co. a ich finálna koncepcia (zdroj: Skyway, 2017)

 

Ďalšie video o dopravnom systéme Skyway, ktoré uverejnil Neiland, 2017

 

Ilustračný obrázok prerobený a citovaný zo zdroja: Vlaky.net (https://www.vlaky.net/servis/galeria.asp?id=6496&sort=&page=1)

About Scicell 100 Articles
SciCell magazín je odborný časopis zaoberajúci sa vedou v každom smere. Články zverejnené v časopise sa vždy opierajú iba o vedecké fakty. Hlavným redaktorom časopisu SciCell magazín je Ing. Lukáš Hleba, PhD.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.